Ademoğlu: "Rakip Artı Hakemi Yenmeye Gücümüz Yetmiyor"
İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, kendi sahalarında Kınık Maden Suları İnegöl İlçe Stadı'nda 2-1 mağlup oldukları Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor maçı sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.
İnegölspor Başkanı Ademoğlu: "Rakip Artı Hakemi Yenmeye Gücümüz Yetmiyor"
İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, kendi sahalarında Kınık Maden Suları İnegöl İlçe Stadı'nda 2-1 mağlup oldukları Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor maçı sonrası çok sert açıklamalarda bulundu. Mağlubiyetin tek nedeninin hakem hataları olduğunu savunan Ademoğlu, futbolcu ve teknik ekibin emeğine yazık olduğunu söyledi.
"Bütün Stadın Gördüğü Penaltıları Hakem Görmedi"
Maçın ardından gazetecilere konuşan Kani Ademoğlu, "Tek kelime ile yazık oldu. Futbolcuların, teknik heyetin emeğine yazık oldu. Dar bütçelerle takım kurduk. Hepsi sahada üst düzey mücadele veriyor. Rakibin ciddi bütçesi var, biz ona takılmıyoruz. Ben çünkü futbolcu kardeşlerime, teknik ekibime çok güveniyorum" dedi.
Hakem kararlarına isyan eden Ademoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Batman'da rakibe verilmeyen bir kırmızı kart vardı. Bugün verilmeyen net 2 penaltımız var. Bütün stadın gördüğü ama hakemin görmediği penaltılar var. Biz bunlarla baş edemeyiz ki. Bu kadar da gücümüz yok."
Ademoğlu, sahada sadece rakipleriyle değil, aynı zamanda hakemlerle de mücadele etmek zorunda kaldıklarını vurgulayarak, "Biz rakibi yenmeye çıkıyoruz. Rakip artı hakemi yenmeye gücümüz yetmiyor. O pozisyonda değiliz. Adaletli olsunlar diyoruz ama çıkıp böyle maç yönetirsen bu hakemlerle sıkıntı olur. Emeklere yazık oluyor" ifadelerini kullandı.
Mağlubiyetin ardından önlerindeki maça odaklandıklarını belirten Ademoğlu, "Hayırlısı diyoruz. Bu maç bitti. Haftaya Kastamonu maçına yine aynı ciddiyetle, seviyeyi daha yukarı çıkartarak çalışmaya ve mücadelemize devam edeceğiz" diyerek açıklamalarını sonlandırdı.
İnegölspor olağanüstü genel kurulundan güçlü mesaj
İnegöl’ün Sağlık Öncelikleri Masaya Yatırıldı
Başkan Vekili Biba öğrencilerle bir araya geldi
Yıldırım'da 4 mevsim havuz keyfi
Başkan Taban Personellerle Sabah Çorbasında Buluştu
İnegöl Belediyesi’nin DiscoverEU Desteğiyle 17 Genç Avrupa Yolcusu Oldu
-
BIST 100
17473,87%1,26
-
DOLAR
46,25% 0,15
-
EURO
53,53% -0,16
-
GRAM ALTIN
6276,26% 0,31
-
Ç. ALTIN
10092,26% 2,97

