GÜNDEM 23.07.2026 17:33:00 0
Alışveriş Şenliğinin Başlangıç Günü Değişti

Alışveriş Şenliğinin Başlangıç Günü Değişti

Daha önce yapılan duyurularda 25 Temmuz Cumartesi günü başlayacağı açıklanan 5. Hanımeli Alışveriş Şenliğinin, hava muhalefeti nedeniyle başlangıç tarihi 26 Temmuz Pazar olarak değişti.

Daha önce yapılan duyurularda 25 Temmuz Cumartesi günü başlayacağı açıklanan 5. Hanımeli Alışveriş Şenliğinin, hava muhalefeti nedeniyle başlangıç tarihi 26 Temmuz Pazar olarak değişti.

İnegöl Belediyesi’nin ilçe esnafına destek olmak ve vatandaşları uygun fiyatlı alışveriş imkanlarıyla buluşturmak amacıyla Terziler Odası iş birliğinde düzenlediği ve bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek olan Hanımeli Alışveriş Şenliğinin başlangıç gününü değiştiği duyuruldu. Daha önce yapılan açıklamalarda Hikmet Şahin Kültür Parkı Kameriyeler Bölgesinde 25 Temmuz Cumartesi günü başlayacak şenlik, beklenen yağış nedeniyle 1 gün ertelendi. Alışveriş Şenliğinin 26 Temmuz Pazar günü başlayacağı duyuruldu.

Reklam

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

TAPSİAD: Ormanları Korumak, Üretim Gücünü Korumaktır

Aslı Hünel’den Açıkhava’da müzik ziyafeti

Büyükşehir'den İnegöl'e ulaşım hamlesi

Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği Atlı Binicilik Merkezi Oluyor

İnegöl Kafkasspor geleceğin yıldızlarını arıyor

İnegöl, Gastronomi Festivali İle Lezzetlerini Vitrine Çıkarıyor

  • BIST 100

    17589,91%-0,08
  • DOLAR

    47,68% 0,18
  • EURO

    55,13% 0,32
  • GRAM ALTIN

    6659,69% 2,59
  • Ç. ALTIN

    10644,48% 2,09