Anaokulu öğrencilerinden İnegöl Belediyesi’ne 'izleme' ziyareti
İnegöl'de Şükrünailipaşa Anaokulu öğrencileri, okul öncesi eğitimin bir parçası olan kurum ve meslek tanıtımları kapsamında İnegöl Belediyesi’ni ziyaret etti.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde Şükrünailipaşa Anaokulu öğrencileri, okul öncesi eğitimlerinin bir parçası olarak kurum ve meslek tanıtımları kapsamında İnegöl Belediyesi ve Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Öğrenciler, ziyaretleri sırasında belediyenin işleyişi ve zabıta teşkilatının görevleri hakkında bilgilendirildi.
Zabıta Müdürlüğü ziyareti sonrasında öğrencilere belediyenin hizmet alanları ve belediyeciliğin önemi anlatılırken, yerel yönetimlerin şehirdeki rolüne ilişkin de bilgiler verildi.
Zabıta Müdürlüğü personeli mihmandarlığında yapılan kurum ziyaretinde öğrencilere zabıtaların görevleri ve şehirdeki düzeni sağlamak adına yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verildi.

Daha sonra Çözüm Merkezi ve İnegöl Belediyesi İzleme Değerlendirme Merkezleri ziyaret edilerek incelendi ve buralar hakkında bilgilendirmeler yapılırken, öğrenciler, belediye ve zabıta çalışanlarına teşekkür ederek öğrendikleri yeni bilgilerle okullarına geri döndüler.
Merkez Bankası Politika Faizinde Değişikliğe Gitmedi
Fetih şenlikleri İnegöl'de sona erdi
Büyükşehir, 23 bin 468 çocuğa kırtasiye desteği sağladı
Büyükşehir, Geçit'te son aşamada
İnegöl Belediyesi’nden 1650 Öğrenciye 3.3 Milyon TL’lik Kırtasiye Desteği
İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, 8 Yıllık Çalışmaları ve Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı
-
BIST 100
14349,38%-1,08
-
DOLAR
48,49% 0,03
-
EURO
56,49% 0,09
-
GRAM ALTIN
6797,63% -0,92
-
Ç. ALTIN
10855,04% -0,92


