GÜNDEM 12.06.2025 14:27:00 0
Büyükşehir çalışanlarına ‘denetim, ihale kanunu ve tasarruf tedbirleri’ eğitimi

Büyükşehir çalışanlarına ‘denetim, ihale kanunu ve tasarruf tedbirleri’ eğitimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir, BUSKİ Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyelerinin çalışanlarına yönelik ‘Denetim (Sayıştay, Mülkiye ve İç Denetim), 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir, BUSKİ Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyelerinin çalışanlarına yönelik ‘Denetim (Sayıştay, Mülkiye ve İç Denetim), 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’ eğitimleri düzenlendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bağlı Personel Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyelerinin çalışanlarına yönelik Belediye Binası Meclis Salonu’nda ‘Denetim (Sayıştay, Mülkiye ve İç Denetim), 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’ eğitimleri düzenlendi. Çalışanların mevzuat bilgilerini güncellemek ve görevlerini etkin şekilde yerine getirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimlerde, kanun ve tasarruf tedbirleri konularında detaylı bilgilendirme yapıldı.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Başkanlık Kupası finalleri nefes kesti

İnegöl'de 'Beşinci Mevsim Bilim Merkezi' hazırlıkları sürüyor

Bursa'nın akıllı geleceği Hackathon25’te kodlandı

İnegöl'de O okul müdürü açığa alındı!

Newjoy’dan Ebeveynlere Bilimsel Rehberlik: Gülücük Akademisi Hayata Geçti

İnegöl'de yüzlerce öğrenci kıyasıya yarıştı

  • BIST 100

    14200,54%-0,68
  • DOLAR

    42,69% 0,00
  • EURO

    50,21% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5909,70% 0,02
  • Ç. ALTIN

    9522,21% -0,18