GÜNDEM 3.04.2026 15:09:00 0
Büyükşehir'den kırsal mahallelere malzeme desteği

Büyükşehir'den kırsal mahallelere malzeme desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşam standartlarını yükseltmek ve ortak kullanım alanlarını güçlendirmek amacıyla malzeme desteğini aralıksız sürdürüyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşam standartlarını yükseltmek ve ortak kullanım alanlarını güçlendirmek amacıyla malzeme desteğini aralıksız sürdürüyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı aracılığıyla Gürsu ve Kestel ilçelerinde hizmet binaları ve toplanma alanları hayata geçiriyor. Gelen talepleri büyük bir titizlikle değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, malzeme destekleriyle ortak kullanım alanlarının geliştirilmesi ve vatandaşların sosyal yaşamını kolaylaştıracak yapıların kazandırılmasını sağlıyor.

Gürsu ilçesine bağlı Karahıdır Mahallesi’nde, muhtarlık tarafından yapımı gerçekleştirilen hizmet binası için değeri 4 milyon lirayı aşan demir, beton, profil, trapez sac, sandviç panel, tuğla, kum ve kireç gibi malzeme desteği sağlandı. Ağaköy Mahallesi’ne 224 bin lira tutarında beton desteği verilirken, Adaköy Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar için değeri 1 milyon liradan fazla olan profil, trapez sac, fayans, seramik ve karo yapıştırıcı desteği verildi.

Kestel ilçesine bağlı Serme Mahallesi’nde ise mahalle tarafından yapımı gerçekleştirilen toplanma alanı için 1 milyon 500 bin bin liraya yakın tutarda profil ve sandviç panel desteğinde bulunuldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde sosyal yaşamı güçlendirecek, mahalle sakinlerinin ortak kullanımına hizmet edecek projelere destek vermeyi sürdürürken, kırsal alanlarda yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

Reklam

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

Büyükşehir Orhangazi’de altyapıyı yeniliyor

İnegöl Belediyesi’nin Helva Geleneği Mevlid Kandilinde De Devam Etti

Yeni Parti'den çifte ziyaret

Büyükşehir Nilüfer’de Dumlupınar Caddesi’ni yeniledi

İnegöl Belediyesi’nden Mevlid Kandilinde Helva İkramı

Weltew Home’un 30. Yılında Yeni Durağı Eskişehir Oldu

  • BIST 100

    18258,34%-0,17
  • DOLAR

    48,10% 0,06
  • EURO

    56,12% 0,03
  • GRAM ALTIN

    7167,31% -0,31
  • Ç. ALTIN

    11475,87% 0,00