GÜNDEM 12.03.2024 12:49:00 0
Çilek Mobilya, Mıff

Çilek Mobilya, Mıff'de ilgi odağı oldu

1-4 Mart tarihlerinde Malezya’da düzenlenen Uluslararası Mobilya Fuarı’na (MIFF) katılan dünya markası Çilek Mobilya, farklı ve tematik ürünleriyle ziyaretçilerden büyük bir ilgi gördü.

Özgün tasarımlarıyla dünya markası olan Çilek, Malezya’da 1-4 Mart tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Mobilya Fuarı’na (MIFF) damgasını vurdu.  Uzakdoğu pazarındaki gücünü pekiştirmek amacıyla MIFF’e katılan Çilek, farklı ve tematik ürünleriyle fuarda oldukça ilgi gördü.

Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek yaptığı açıklamada, Çilek Mobilya standının, tematik ve farklı ürünleriyle fuar ziyaretçilerinin büyük beğenisini kazandığını belirtti.  Fuarda Avustralya, Yeni Zelanda, ABD gibi pek çok ülkeden yoğun olarak ilgi gördüklerini, Singapur, Güney Kore, Tayland ve Tayvan gibi ülkelerden gelen ziyaretçilerin de Çilek standını ziyaret ettiğini, özgün tasarımları ilgiyle incelediklerini ifade etti.

Çilek, “Fuarda Türk mobilya sektörünü başarıyla temsil ettik. 5 kıtada, 50’den fazla ülkede, 500'ün üzerinde satış noktasında hizmet veren Çilek Mobilya olarak fuar sonrasında Asya Pasifik ülkelerine de ziyaretlerimiz olacak. Büyük bir potansiyel barındıran bu bölgede Çilek olarak varlığımızı güçlendirmek amacındayız” dedi.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Büyükşehir Kış Okullarında sertifika heyecanı

İnegöl Belediyesi Tsm Korosundan Kulakların Pasını Silen Konser

İnegöl'den üniversitelilere 6 milyon TL eğitim desteği

İnegöl'de feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Anadolu'daki madenciliğin tarihi Bursa'da konuşuldu

Tanpınar'ın izinde Bursa'da zaman yolculuğu

  • BIST 100

    15597,92%0,98
  • DOLAR

    43,28% 0,00
  • EURO

    50,37% 0,36
  • GRAM ALTIN

    6499,46% 1,96
  • Ç. ALTIN

    10530,21% 1,09