POLİTİKA 24.03.2025 14:56:00 0
Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş

Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş'tan Sert Tepki:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen çözüm kararının onanması kararın ardından Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş bir açıklama yaparak karara sert tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen çözüm kararının onanması kararın ardından Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş bir açıklama yaparak karara sert tepki gösterdi.

Balakuş beyanında, "Demokrasi, iktidarın kavgasız dövüşsüz el değiştirmesidir. Görünen o ki Erdoğan ve onun gerginliği, onun kaybıyla her şeyi kaybetmesiyle korkan bürokratları demokrasinin bu temel ilkesini yok saymaktadır".

Yargının bağımsızlığına yönelik endişelerin arttığını vurgulayan Balakuş, "Bu ülkenin bir asırlık maddi kazancını içtiniz, iki asırlık demokratikleşme çabasını yok etmeye çalışıyorsunuz. Ancak buna izin vermeyeceğiz" dedi.

Demokrat Parti olarak demokrasi ve adalet mücadelesinden asla vazgeçmeyeceklerini söyleyen Balakuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“'Eski Türkiye'de karalamaya devam eden dönemde, cüppedeki düğmenin bilen yargı mensupları, makamının kerameti sadakatinde değil liyakatinde olan bürokratlar vardı. kazandıracağız.”

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Kemalpaşa Mahallesinde Yeni Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor

İnegöl Belediyesi’nden Ağaç İşleri Sanayisine 127 Araçlık Ücretsiz Otopark

Plajlar yaza hazır hale getiriliyor

İnegöl Mobilyası Vitrine Çıktı

Weltew Home, MODEF EXPO’da Tasarım Vizyonunu Yeni Koleksiyonlarıyla Sergiliyor

Başkanvekili Biba: İnegöl mobilyası dünya çapında bir başarı hikayesi

  • BIST 100

    17678,39%0,61
  • DOLAR

    44,86% 0,25
  • EURO

    52,97% 0,20
  • GRAM ALTIN

    6917,36% 0,38
  • Ç. ALTIN

    11050,77% -0,02