İndak'tan havyan kurtarma operasyonu
İnegöl'ün yardımsever ve profesyonel ekibi İNDAK (İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği), bu kez bir dağda mahsur kalan can dostlarımız için sahadaydı.
AFAD’dan gelen ihbar üzerine, Süpürtü Köyü taş ocağı civarında iki av köpeğinin çakalı kovaladıkları sırada çakalın inine girdikleri ve uzun süre kendilerinden haber alınamadığı bilgisi alınmıştır. İhbarın ardından İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği (İNDAK) ekiplerimiz vakit kaybetmeden olay yerine intikal etmiştir.
Köpek sahiplerinden alınan bilgiler doğrultusunda yapılan değerlendirmede, hayvanların girdiği inin son derece dar ve derin olduğu tespit edilmiştir. Zorlu arazi şartları ve dar alan nedeniyle büyük hassasiyet gerektiren çalışmalara başlayan İNDAK ekibi, yaklaşık 7 saat süren yoğun ve titiz bir operasyon yürütmüştür.
Yapılan çalışmalar neticesinde, saat 22.00 sularında hayvan ininin derinliklerine ulaşılmış ve mahsur kalan iki av köpeği sağ salim kurtarılmıştır. Kurtarılan köpekler sahiplerine teslim edilmiş olup, sağlık durumlarının iyi olduğu gözlemlenmiştir.
Mustafa durmuş spekülasyonlara noktayı koydu : “algıyla değil, gerçeklerle konuşuyoruz; bursa çevre otoyolu ücretsiz kalacak”
İnegöl Gastronomi Festivali’nin İkinci Gününde Şeflerden Lezzet Şovu
İnegöl Gastronomi Festivali’nde Lezzet Şöleni: İnegöl Mutfağı Türkiye Vitrinine Çıktı
İnegöl’den Afrika’ya 7,4 milyon dolarlık enerji ihracatı
İHH Bursa şubesi’nden 5 bin çocuğa kırtasiye desteği
Weltew Home, 30. Yılında İnegöl Mobilyasını CIFF Şanghay’da Dünyayla Buluşturuyor
-
BIST 100
14012,42%0,57
-
DOLAR
48,38% 0,22
-
EURO
56,12% -0,25
-
GRAM ALTIN
6898,04% -0,74
-
Ç. ALTIN
10908,86% -1,14


