İnegöl yardım derneğinden büyük yardım organizasyonu
İnegöl Yardım Derneği, 2026 yılı Kurban Faaliyet Raporu’nu kamuoyuyla paylaştı. Dernek, bu bayram döneminde 2.777 kurban hissesiyle İnegöl Gazze ve Afrika’da yüz binlerce ihtiyaç sahibinin sofrasına ulaştı.
İNEGÖL YARDIM DERNEĞİNDEN BÜYÜK YARDIM ORGANİZASYONU
İnegöl Yardım Derneği, 2026 yılı Kurban Faaliyet Raporu’nu kamuoyuyla paylaştı. Dernek, bu bayram döneminde 2.777 kurban hissesiyle İnegöl Gazze ve Afrika’da yüz binlerce ihtiyaç sahibinin sofrasına ulaştı.
İnegöl Yardım Derneği, 2026 yılı Kurban Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği geniş çaplı yardım faaliyetlerinin raporunu açıkladı. İnegöl, Gazze ve Afrika’da toplam 2.777 kurban hissesinin kesim ve dağıtımını organize ederek yüz binlerce ailenin yüzünü güldürdü.
İnegöl Yardım Derneği Başkanı Nida Menteş,
“İnegöl’deki yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin evine et girmemesi veya geç girmesi ihtimaline karşı bayramdan önce 400 ailemize 2'şer kilo et ve 2'şer bin liralık gıda kartı dağıtımı gerçekleştirdik.
Afrika ülkesi Burundi'de yapımı tamamlanan İnegöl Emir Sultan Yetimhanesi ile İnegöl Hz. Zeynep Camii’nin resmi açılışlarını gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra bölge halkının temiz suya ulaşabilmesi için yeni su kuyularını hizmete açtık. Yetim çocuklarımızın bayrama sevinç ve mutlulukla girmeleri için de bayramlık kıyafet dağıtımları organize ettik." Dedi.
Bağışçılara ve İnegöl halkına özel olarak teşekkür eden Başkan Nida Menteş, derneğe olan güvenin kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Menteş, "İnegöl halkı, kendi derneği olan İnegöl Yardım Derneği’ne yine çok büyük bir destek verdi. Bizlere inanan, güvenen ve dualarını esirgemeyen tüm bağışçılarımıza yönetim kurulum adına canıgönülden teşekkür ederim" diyerek sözlerini noktaladı.
Kültür Fabrikası’nın kış dönemine görkemli kapanış
Newjoy'dan Bebek Odası Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 10 Güvenlik Kriteri
Başkan Vekili Biba Gürsu'ya çıkarma yaptı
Lgs’ye günler kala doğa kolejinden önemli tavsiyeler
Alanyurt Meydan Projesinde Sona Gelindi
İnegöl'de toplu taşıma sorunu meclis gündeminde
-
BIST 100
17197,71%-0,38
-
DOLAR
46,13% 0,03
-
EURO
53,32% 0,07
-
GRAM ALTIN
6151,97% -2,63
-
Ç. ALTIN
9944,28% -3,80

