Reklam
11.02.2026 19:05:00 0
İnegöl Belediyesi’nden Dolandırıcılık Uyarısı

İnegöl Belediyesi’nden Dolandırıcılık Uyarısı

İnegöl Belediyesi, son günlerde Belediye ve yöneticilerin adı kullanılarak vatandaşlardan para ve yardım talebinde bulunulduğuna dair girişimler tespit edildiğini belirterek kamuoyunu dikkatli olmaya çağırdı.

İnegöl Belediyesi, dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyardı. Belediyenin, Belediye Başkanı’nın ve Başkan Yardımcılarının isimleri kullanılarak vatandaşlardan para, erzak yardımı ya da benzeri taleplerde bulunulduğuna dair bilgiler alındığı belirtildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İnegöl Belediyesi olarak kurumumuz, Belediye Başkanımız ve Başkan Yardımcılarımız adına para, erzak yardımı vb. isteklerde bulunularak dolandırıcılık girişimi olduğunu öğrendik. Kurumumuzun hiçbir şekilde vatandaşlardan para, erzak yardımı ya da benzeri bir talepte bulunması söz konusu değildir. Bu tür girişimler tamamen dolandırıcılık amacı taşımaktadır. Vatandaşlarımız bu gibi taleplerle gelen kişilere kesinlikle itibar etmemelidir. Şüpheli durumlarla karşılaşan vatandaşlarımızın emniyet birimlerine bilgi vermelerini rica ediyoruz.”

Reklam

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

Mustafa durmuş spekülasyonlara noktayı koydu : “algıyla değil, gerçeklerle konuşuyoruz; bursa çevre otoyolu ücretsiz kalacak”

İnegöl Gastronomi Festivali’nin İkinci Gününde Şeflerden Lezzet Şovu

İnegöl Gastronomi Festivali’nde Lezzet Şöleni: İnegöl Mutfağı Türkiye Vitrinine Çıktı

İnegöl’den Afrika’ya 7,4 milyon dolarlık enerji ihracatı

İHH Bursa şubesi’nden 5 bin çocuğa kırtasiye desteği

Weltew Home, 30. Yılında İnegöl Mobilyasını CIFF Şanghay’da Dünyayla Buluşturuyor

  • BIST 100

    14012,42%0,57
  • DOLAR

    48,38% 0,22
  • EURO

    56,12% -0,25
  • GRAM ALTIN

    6898,04% -0,74
  • Ç. ALTIN

    10908,86% -1,14