GÜNDEM 6.03.2026 15:37:00 0
İnegöl Çarşısında Bayram Düzenlemeleri Başlıyor

İnegöl Çarşısında Bayram Düzenlemeleri Başlıyor

İnegöl Belediyesi’nin bayram sürecinde esnafa ve vatandaşlara kolaylık sağlamak adına yaptığı kaldırım işgali esnekliği uygulaması 7 Mart Cumartesi itibariyle başlıyor. Esnaflar kendi iş kollarıyla ilgili işyeri önüne tezgah açabi

İnegöl Belediyesi’nin bayram sürecinde esnafa ve vatandaşlara kolaylık sağlamak adına yaptığı kaldırım işgali esnekliği uygulaması 7 Mart Cumartesi itibariyle başlıyor. Esnaflar kendi iş kollarıyla ilgili işyeri önüne tezgah açabilecekler.

İnegöl’de ramazan ayının coşkusu sürerken, bir yandan da bayram heyecanı başladı. Çarşı pazarda hareketlilik artarken, esnafların beklediği haber de geldi. İnegöl Belediyesi, bayram düzenlemeleri kapsamında çarşıda kaldırım serbestliği uygulamasının 7 Mart Cumartesi günü itibariyle başlayacağını duyurdu.

ESNAFLAR SADECE KENDİ İŞ KOLU VE KENDİ İŞ YERİ ÖNÜNDE TEZGAH AÇABİLECEK

Konuya ilişkin Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kaldırım işgalleri ile ilgili esneklik 7 Mart Cumartesi itibariyle başlayacak. Her işletme kendi iştigal konusu ile sınırlı kalmak, kendi işyerinin önünde yaya ve araç trafiğini engellemeyecek şekilde tezgah açarak ürünlerini teşhir edebilecek. Yaya trafiğini engelleyen, kendi işyeri önü haricinde açılan tezgahlara, seyyar satışlara kesinlikle müsaade edilmeyecek. Esneklik uygulamamız Bayramın 1. günü (20 Mart Cuma) sona ermiş olacaktır.”

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

1 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz

İnegöl Belediyesi Thm Korosundan Kulakların Pasını Silen Konser

İnegöl Belediyesi’nden Sıfır Atıkta Büyük Ödüllü Yarış

İnegöl’de Afet Risk Azaltma Çalıştayı Gerçekleştirildi

İnegöl’ün Merkezine 146 Araçlık Ücretsiz Otopark Kazandırılıyor

İnegöl'de yeni yaşam alanı oluşuyor

  • BIST 100

    17825,31%0,92
  • DOLAR

    45,17% -0,02
  • EURO

    53,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    6639,40% -1,13
  • Ç. ALTIN

    10688,04% 0,00