Spor 4.02.2026 13:47:00 0
İnegöl

İnegöl'de Spor Festivali basketbol müsabakalarıyla start aldı

İnegöl Belediyesi'nin Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde bu yıl 9'uncusunu gerçekleştirdiği Okullar Arası Spor Festivali Pazartesi günü basketbol branşı müsabakalarıyla başladı.

Bursa'da İnegöl Belediyesi'nin düzenlediği 9. Okullar Arası Spor Festivali 02 Şubat Pazartesi günü basketbol müsabakalarıyla başladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen ve Haziran ayına kadar devam edecek İnegöl'ün en kapsamlı spor organizasyonunda 14 farklı branş ve 73 kategoride yaklaşık 500 takım mücadele edecek.

Dart, okçuluk, oryantiring, bilek güreşi, güreş, bocce, spor tırmanış, puanlı atletizm, kros, satranç, masa tenisi, akıl oyunları, basketbol ve voleybol branşlarının yer aldığı Okullar Arası Spor Festivalinde, 12-18 yaş arası toplamda 3.500 öğrenci müsabakalarda yer alacak.

BASKETBOL İLE BAŞLADI

Spor Festivalinin ilk branşı olan basketbol müsabakaları, Pazartesi günü Akhisar Spor Salonunda start aldı. Turnuvanın ilk 2 gününde 6 müsabaka oynandı.

18 Şubat'a kadar sürecek basketbol branşı müsabakalarının ardından kupa töreni gerçekleştirilecek. Öte yandan, karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne oluyor. Sahada oyun anlamında verilen mücadeleyle beraber tribünlerde okullarını destekleyen öğrencilerin coşkusu, spor festivaline renk katıyor.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği Üye Buluşması Gerçekleştirildi

Büyükşehir'le Osmangazi'nin altyapısı güçleniyor

İnegöl Belediyesi’nden Elektronik Atık Toplama Yarışması

İnegöl Belediyesi’nden Afetlere Karşı Güçlü İletişim Hamlesi

Büyükşehir'den arıcılara kovan desteği

Kış Spor Okulları’nda eğlence ve spor bir arada

  • BIST 100

    17308,74%-0,13
  • DOLAR

    43,73% 0,07
  • EURO

    51,78% -0,12
  • GRAM ALTIN

    6928,52% -1,23
  • Ç. ALTIN

    11672,76% 0,00