İnegöl’de Yeşil Alanlar Bakıma Alındı
İnegöl Belediyesi kamusal alanlarda bulunan ağaçlarda budama çalışması başlattı. Kasım ayı itibariyle başlayan çalışmalar Şubat sonuna kadar devam edecek.
İnegöl Belediyesi kamusal alanlarda bulunan ağaçlarda budama çalışması başlattı. Kasım ayı itibariyle başlayan çalışmalar Şubat sonuna kadar devam edecek.
İnegöl Belediyesi, kış mevsiminde budama çalışmalarını sürdürüyor. Şehirdeki ağaç ve bitkilerin sağlıklı büyümesi için kapsamlı bir budama çalışması başlattı. Koruluk alanlar ve parklar başta olmak üzere kamusal alanlarda yapılan çalışmalar, hummalı bir şekilde sürdürülüyor. Ağaçların kontrolsüz büyümelerinin önüne geçmesi ve aynı zamanda görsel olarak estetik bir görünüm kazandıran çalışma kapsamında parklar içerisinde tehlikeli görülen ağaçlar da budanıyor.
Yapılan çalışmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl Belediyesi olarak şehrimizin her sorunuyla yakından ilgileniyoruz. Bu kapsamda şehrimizin görselliğini ve bitki örtüsünün sağlıklı gelişimini ilgilendiren budama çalışmalarının startını verdik. Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz 10 kişilik bir kadroyla sahaya indi. İnegöl’ün dört bir yanında kamusal alanlarda budama çalışması yapıyor. Kimi bölgelerde merdivenli araçlarla yapılan çalışma, bazı bölgelerde ağaçların durumuna göre farklı ekipmanlarla sürdürülüyor. Ekiplerimiz Kasım ayında başladı, Şubat sonuna kadar budama çalışmalarını tamamlayacak. Yapılan çalışmaların vatandaşlarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Büyükşehir, Muharrem ayının bereketini vatandaşlarla paylaşıyor
İnegöl’ün Yeni Aile Sağlığı Merkezi İçin İmzalar Atıldı
İnegöl’e Yeni Bir İlkokul Daha Kazandırılıyor
İHH İnegöl’den 5 bin katarakt hastasına, umut olacak kampanya
Siyer-i nebi sınavı’nda dereceye giren öğrencilere ödül takdimi
Karagöz Halk Dansları'ndan muhteşem final
-
BIST 100
17901,41%0,10
-
DOLAR
46,59% 0,12
-
EURO
53,07% 0,09
-
GRAM ALTIN
6129,21% 1,67
-
Ç. ALTIN
9817,61% 1,65

