GÜNDEM 11.09.2026 18:15:00 0
İNULAŞ eğitim dönemi için sefer sıklıklarını artırdı

İNULAŞ eğitim dönemi için sefer sıklıklarını artırdı

İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, öğrencilerin okullarına güvenli ve zamanında ulaşabilmesi amacıyla toplu ulaşım seferlerinin sıklaştırıldığını bildirdi.

İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, öğrencilerin okullarına güvenli ve zamanında ulaşabilmesi amacıyla toplu ulaşım seferlerinin sıklaştırıldığını bildirdi.

Bayram, okulların açılmasıyla özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanabilecek yoğunluğa karşı gerekli planlamaların yapıldığını belirtti.

“Araçlarımız daha sık sefer yapacak”

Hatlarda sefer aralıklarının sıklaştırıldığını açıklayan Bayram, “Okulların açılmasıyla birlikte özellikle sabah ve akşam saatlerinde oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurarak gerekli planlamalarımızı yaptık. Sefer sıklıklarımızı artırdık, dakika aralıklarımızı sıklaştırdık” dedi.

Bayram, düzenlemeyle araçların daha sık geçmesini, öğrenciler ile diğer vatandaşların duraklardaki bekleme sürelerinin azaltılmasını hedeflediklerini ifade etti.

Eğitim döneminin ilk günlerinde toplu ulaşımdaki yoğunluğun yakından takip edileceğini belirten Bayram, ihtiyaç görülmesi halinde sefer sıklıklarının yeniden düzenleneceğini ve ulaşım kapasitesinin artırılacağını söyledi.

“Önceliğimiz güvenli ve sorunsuz ulaşım”

Öğrencilerin güvenli şekilde okullarına ulaşmasının öncelikleri arasında bulunduğunu vurgulayan Bayram, “Velilerimizin çocuklarını gönül rahatlığıyla toplu taşımaya emanet edebilmeleri bizim için çok önemli. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte kazasız, belasız, güvenli ve sorunsuz bir ulaşım hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İbrahim Bayram, 2026-2027 eğitim öğretim yılının İnegöl ve eğitim camiası için hayırlı olmasını dileyerek öğrencilere başarı, öğretmenlere kolaylık ve velilere huzurlu bir eğitim dönemi temennisinde bulundu.

Reklam

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

Reklam

Bursa Büyükşehir Belediyesi Erdoğanköy Kent Mezarlığı Yol Çalışmalarını Tamamladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Kız Çocuklarının Haklarına Yönelik Farkındalık Çalışması

Osmangazi'de Planlı Su Kesintisi Yapılacak

Osmangazi'de Planlı Su Kesintisi Yapılacak

Bursa'nın Afet Anayasası 13 Ekim'de Tanıtılacak

Osmangazi'de Altyapı Çalışmaları Hız Kazandı

  • BIST 100

    12265,98%0,43
  • DOLAR

    49,14% 0,03
  • EURO

    54,95% -0,18
  • GRAM ALTIN

    6643,95% 1,51
  • Ç. ALTIN

    10574,91% 1,07