Spor 7.10.2025 15:37:00 0
Kafkasspor Sözü Başkanlığı Getirdi

Kafkasspor Sözü Başkanlığı Getirdi

İnegöl Vehbi Koç İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Mira Asel Evren, sınıf başkanlığı seçiminde sıra dışı bir vaatle arkadaşlarının gönlünü kazandı.

İnegöl Vehbi Koç İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Mira Asel Evren, sınıf başkanlığı seçiminde sıra dışı bir vaatle arkadaşlarının gönlünü kazandı. Mira Asel, başkan seçilmesi halinde sınıf arkadaşlarını Kafkasspor formalarıyla bir iç saha maçına götürme sözü verdi.

Seçimi kazanarak verdiği sözü tutan Mira Asel, sınıf arkadaşlarıyla birlikte Kafkasspor’un Kartal Bulvarspor karşılaşmasını tribünden izledi.

Minik Taraftarların Heyecanı: 2/A sınıfı öğrencileri, maç boyunca sahada büyük bir heyecan yaşadı ve mücadeleye kalpleriyle ortak oldu.

Galibiyet Sevinci: Kafkasspor’un galibiyetiyle birlikte, minik taraftarların sevinci ikiye katlandı.

Kafkasspor Kulübü, bu anlamlı hareketinden dolayı Mira Asel'i ve öğretmenlerini tebrik ederek, geleceğin bu sporsever kalplerine Kafkasspor ruhunu tribünde hissettikleri için teşekkürlerini iletti.

Bu olay, sporu sevdirme ve verilen sözü tutma konusunda güzel bir örnek teşkil etti.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl Bursa yolunda Gölbaşı mevkiinde trafik kazası

Bursa İnegöl'de 76 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu

Başkan Bozbey'den sağlık çalışanlarına ziyaret

Büyükşehir personeline 'kaliteli uyku’ semineri

İnegöl Belediyesi Bayrama Hazır

Sancak Bölgesi ile dostluk köprüleri kuruldu

  • BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65