Spor 7.10.2025 15:37:00 0
Kafkasspor Sözü Başkanlığı Getirdi

Kafkasspor Sözü Başkanlığı Getirdi

İnegöl Vehbi Koç İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Mira Asel Evren, sınıf başkanlığı seçiminde sıra dışı bir vaatle arkadaşlarının gönlünü kazandı.

İnegöl Vehbi Koç İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Mira Asel Evren, sınıf başkanlığı seçiminde sıra dışı bir vaatle arkadaşlarının gönlünü kazandı. Mira Asel, başkan seçilmesi halinde sınıf arkadaşlarını Kafkasspor formalarıyla bir iç saha maçına götürme sözü verdi.

Seçimi kazanarak verdiği sözü tutan Mira Asel, sınıf arkadaşlarıyla birlikte Kafkasspor’un Kartal Bulvarspor karşılaşmasını tribünden izledi.

Minik Taraftarların Heyecanı: 2/A sınıfı öğrencileri, maç boyunca sahada büyük bir heyecan yaşadı ve mücadeleye kalpleriyle ortak oldu.

Galibiyet Sevinci: Kafkasspor’un galibiyetiyle birlikte, minik taraftarların sevinci ikiye katlandı.

Kafkasspor Kulübü, bu anlamlı hareketinden dolayı Mira Asel'i ve öğretmenlerini tebrik ederek, geleceğin bu sporsever kalplerine Kafkasspor ruhunu tribünde hissettikleri için teşekkürlerini iletti.

Bu olay, sporu sevdirme ve verilen sözü tutma konusunda güzel bir örnek teşkil etti.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl'de Akılalmaz Dolandırıcılık!

Bursa, geleceğin kentleşmesine yön veriyor

İnegöl'de 'Öğretmenler Günü' için kampanya

İnegöl Meclisi'nde yeni nikah merkezi için plan değişikliği

Mobilyacılara sosyal medya eğitimi

İnegöl Kitap Günleri hafta sonu konuklarını bekliyor

  • BIST 100

    11081,56%1,01
  • DOLAR

    42,11% 0,07
  • EURO

    48,62% 0,49
  • GRAM ALTIN

    5438,48% 0,87
  • Ç. ALTIN

    8938,32% 0,97