GÜNDEM 22.08.2025 11:41:00 0
Kavga edenleri uyardı kendisini hastanede buldu

Kavga edenleri uyardı kendisini hastanede buldu

İnegöl'de Fabrika Önünde tartışan kadın ve erkeği uyararak ayırmaya çalışan güvelik görevlisi bıçaklandı. Kavga eden kadın erkek kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre Yeniceköy Mahallesi'nde bulunan bir mobilya fabrikasının önünde çıkan bıçaklı kavgada, güvenlik görevlisi Fatih Ç. bacağından yaralandı.

Olay, fabrika yakınındaki bir araçta tartışan sürücü ile bir kadın arasındaki gerginliğin büyümesiyle başladı. Tartışmayı fark eden güvenlik görevlisi Fatih Ç., tarafları ayırmak için müdahale etti. Ancak arbedeye dönen olayda bıçaklanarak yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fatih Ç.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıyı ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olay sonrası kavga eden kadın ve erkek geldikleri araçla kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Atatepe Sosyal Tesisi yenilenen yüzüyle hizmete giriyor

İnegöl’de Birlik Ve Beraberlik Sofrası Kuruldu

İnegöl’ün Mahalleleri Ramazan Şenliği İle Renkleniyor

Akçalar’a yeni su deposu

Tahtaköprü’ye Doğal Gaz Müjdesi

Başkan Bozbey'le sahurda asırlık gelenek

  • BIST 100

    15889,12%-1,45
  • DOLAR

    43,98% 0,06
  • EURO

    51,03% -0,76
  • GRAM ALTIN

    7218,87% -4,19
  • Ç. ALTIN

    11793,68% -3,42