GÜNDEM 2.09.2025 14:18:00 0

"Küresel Sumud Filosu" Gazze Yolculuğuna Devam Ediyor

Gazze ablukasını kırmak amacıyla İspanya'nın Barselona kentinden yola çıkan "Küresel Sumud Filosu", yolculuğuna devam ediyor. Tunus'a ulaşan filo, buradaki kötü hava koşulları nedeniyle cumartesi günü yeniden hareket etmeyi planlı

Gazze ablukasını kırmak amacıyla İspanya'nın Barselona kentinden yola çıkan "Küresel Sumud Filosu", yolculuğuna devam ediyor. Tunus'a ulaşan filo, buradaki kötü hava koşulları nedeniyle cumartesi günü yeniden hareket etmeyi planlıyor.

Gemideki İnegöllü İsimlerden Son Durum

Barselona'dan yola çıkan filoda yer alan Süperkanaltv Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Bayram, Tunus'a vardıklarını ve hazırlıkların sürdüğünü belirtti. İki günlük eğitim seminerlerinin ardından cumartesi günü yola çıkmayı hedeflediklerini söyleyen Bayram, "Şu an Tunus'tayız. Hava yağmurlu ve biraz kötü. Yoğun bir kalabalık ve katılım var" dedi.

Filodaki bir diğer isim olan Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan da benzer açıklamalarda bulundu. Çalışkan, Gazze'deki ablukayı kırmak için hazırlık içerisinde olduklarını ve hava şartlarından dolayı hareketin muhtemelen cumartesi günü gerçekleşeceğini ifade etti.

Filo, Tunus'taki hazırlıkların tamamlanması ve hava koşullarının düzelmesinin ardından Akdeniz'de diğer gemilerle buluşarak rotasını Gazze'ye çevirecek.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Kafkas yardım derneğinde gazze'ye destek

Ata’ya özlem satırlara dökülüyor

CHP İnegöl’den 10 Kasım çağrısı

İnegöl Kitap Günleri Muhteşem Finale Hazır

İnegöl'de yedikleri çekirdek pahalıya patladı!

İnegöl'de Akılalmaz Dolandırıcılık!

  • BIST 100

    10924,53%-1,34
  • DOLAR

    42,20% 0,25
  • EURO

    48,85% 0,27
  • GRAM ALTIN

    5432,68% 0,82
  • Ç. ALTIN

    9007,06% 0,59