“Öğretimde Hikayeleştirme” Semineri Ertelendi
İnegöl Belediyesi’nin Ceren Güner Moghaddam’ın katılımıyla gerçekleştireceği “Öğretimde Hikayeleştirme” semineri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
İnegöl Belediyesi’nin Ceren Güner Moghaddam’ın katılımıyla gerçekleştireceği “Öğretimde Hikayeleştirme” semineri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
İnegöl Belediyesi Ceren Güner Moghaddam’ın katılımıyla gerçekleştirecek “Öğretimde Hikayeleştirme” seminerinin ertelendiğini duyurdu. 21 Şubat Cuma akşamı 20.00’da Eğitmen Ceren Güner Moghaddam’ın konuşmacı olarak katılacağı seminer Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde yapılacaktı. Ancak olumsuz hava koşulları ve şehirlerarası ulaşımdaki aksamalar nedeniyle program ileri bir tarihe ertelendi. Yeni tarih ile ilgili daha sonra bilgi verileceği ifade edildi.
Mustafa durmuş spekülasyonlara noktayı koydu : “algıyla değil, gerçeklerle konuşuyoruz; bursa çevre otoyolu ücretsiz kalacak”
İnegöl Gastronomi Festivali’nin İkinci Gününde Şeflerden Lezzet Şovu
İnegöl Gastronomi Festivali’nde Lezzet Şöleni: İnegöl Mutfağı Türkiye Vitrinine Çıktı
İnegöl’den Afrika’ya 7,4 milyon dolarlık enerji ihracatı
İHH Bursa şubesi’nden 5 bin çocuğa kırtasiye desteği
Weltew Home, 30. Yılında İnegöl Mobilyasını CIFF Şanghay’da Dünyayla Buluşturuyor
-
BIST 100
14012,42%0,57
-
DOLAR
48,38% 0,22
-
EURO
56,12% -0,25
-
GRAM ALTIN
6898,04% -0,74
-
Ç. ALTIN
10908,86% -1,14


