POLİTİKA 23.12.2024 20:23:00 0
Saadet Partisi merkez ziyaretlerine başladı

Saadet Partisi merkez ziyaretlerine başladı

Saha çalışmalarında sürekli çıta yükselten Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı şimdi de merkez mahallelerde kahvehane ziyaretlerinin startını verdi.

Saadet Partisi Mahalle başkanları ve yönetimi tarafından vatandaşların sorun ve talepleri dinlenerek çikolata ikramı gerçekleştiriliyor. Organize edilen programın mahallelerdeki bütün kahvehanelerde gerçekleştirileceği akabinde de yine mahalleler özelinde esnaf ziyaretleri yapılacağı bildirildi. 

Saha çalışmalarıyla alakalı açıklama yapan Saadet Partisi Teşkilat Başkanı Orhan Bektaş, "Yerel seçimlerin hemen ardından başladığımız kırsal mahalle ziyaretlerimiz devam ederken bir taraftan da merkez mahallelerde sahaya indik. Yine gençlik kollarımızın mahallelerde dondurma ikramı programları oldu ve ardından da genç esnaf ziyaretlerine başlandı. Kadın kolları teşkilatımız aktif saha çalışmalarını özel günler doğrultusunda çeşitli mesleki gruplara ve vatandaşlara temas ederek sürdürüyor. Özetle söylenecek söz o dur ki güçlü teşkilatımız ve hizmet delisi kadrolarımızla vatandaşlarımızın nabzını tutuyor ve sorunlarına çözüm önerileri üretiyoruz. Bizlere iletilen sorunları belediye meclis üyelerimiz aracılığıyla veya gündeme taşıyıp kamuoyu baskısı oluşturarak çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızın son yerel seçimlerde bizlere vermiş olduğu ana muhalefet görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle aktif çalışmalarını sürdüren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Yaşanabilir Bir İnegöl, Yaşanabilir Bir Türkiye Ancak Saadetle olur diyorum!

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Başkan Bozbey, “Kenti hep beraber yönetiyoruz”

İnulaş Şoförlerine Burulaş’tan Eğitim Desteği

Kamulaştırmalarla Mahalleler Nefes Alıyor

Mobilya Sektörü Yine Ham Madde Kriziyle Karşı Karşıya

ÇİLEK, T.C. sanayi ve teknoloji bakanlığı’nın verimlilik proje ödülü’ne layık görüldü

Bursa Büyükşehir’den ‘Hıdırellez Şenliği’

  • BIST 100

    9134,68%0,25
  • DOLAR

    38,61% 0,12
  • EURO

    43,84% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4218,39% 2,05
  • Ç. ALTIN

    6814,90% 2,36