Reklam
24.08.2026 17:11:00 0
Yeni Parti'den çifte ziyaret

Yeni Parti'den çifte ziyaret

Yeni Parti İnegöl İlçe Başkanı Erkan Dönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İnegöl’de kuruluş çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Yeni Parti İnegöl İlçe Başkanı Erkan Dönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İnegöl’de kuruluş çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Yeni Parti İnegöl İlçe Başkanlığı heyeti, İnegöl Kaymakamı Sayın Ayhan Akpay’ı ve İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Sayın Okan Şen’i makamlarında ziyaret ederek, yeni görevleri dolayısıyla kendilerine başarı dileklerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan Yeni Parti İnegöl İlçe Başkanı Erkan Dönmez, İnegöl’ün sahip olduğu tarihi, kültürel ve ekonomik değerlerin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Yeni Parti olarak İnegöl’ümüzde kuruluşumuzu tamamladık. Bu sürecin ardından ilk resmi ziyaretimizi İnegöl Kaymakamımız Sayın Ayhan Akpay’a gerçekleştiriyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, İnegöl’ümüze hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyoruz.

Hepimizin malumu olduğu üzere İnegöl; sanayisiyle, ticaretiyle, esnafıyla, çiftçisiyle, mobilyasıyla, Oylat’ıyla çok özel ve kadim bir şehirdir. Aynı zamanda Anadolu’nun, Balkanların ve Kafkasların farklı bölgelerinden göç ederek burayı yurt edinmiş insanlarımızın ortak yaşam alanıdır.

Biz şehrimizi seviyoruz. Derdimiz İnegöl, hayalimiz İnegöl, gecemiz İnegöl, gündüzümüz İnegöl.

Yeni Parti olarak siyaset anlayışımızın merkezine İnegöl’ü ve İnegöl’ün insanını koyacağız. Şehrimizin sorunlarını yerinde tespit eden, çözüm önerileri geliştiren ve İnegöl’ün geleceğine katkı sunan etkin bir şehir siyaseti yürütmeye söz veriyoruz.

Bizim önceliğimiz İnegöl olacaktır. İnegöl’ün sanayicisinin, esnafının, çiftçisinin, işçisinin, emeklisinin, gencinin ve kadınlarının sorunlarını önemseyen; şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan bir siyaset anlayışını hep birlikte ortaya koyacağız.”

Ziyaret sırasında Başkan Erkan Dönmez, İnegöl’de göreve yeni başlayan Kaymakam Sayın Ayhan Akpay’a yeni görevinde başarılar dileyerek, görev süresi boyunca İnegöl için yapacağı çalışmalarda muvaffakiyet temennisinde bulundu.

İnegöl Kaymakamı Sayın Ayhan Akpay da Yeni Parti İnegöl İlçe Başkanlığı’nın kuruluşunu tebrik ederek, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yeni Parti İnegöl İlçe Başkanlığı heyeti daha sonra İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Sayın Okan Şen’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede Başkan Erkan Dönmez, Sayın Okan Şen’e görevinde başarılar dilerken, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Okan Şen de Yeni Parti İnegöl İlçe Başkanlığı’nın kuruluşunu tebrik ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Yeni Parti İnegöl İlçe Başkanlığı olarak bundan sonraki süreçte de İnegöl’ün tüm kesimleriyle iletişim içerisinde olacaklarını belirten Başkan Erkan Dönmez, şehir için ortak aklı ve istişare kültürünü önemsediklerini ifade etti.

 

Yeni Parti İnegöl İlçe Başkanlığı olarak; İnegöl’ün sorunlarını konuşan değil, çözüm üreten; ayrıştıran değil, birleştiren; günü değil, geleceği düşünen bir siyaset anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Derdimiz İnegöl, hayalimiz İnegöl.
Önceliğimiz İnegöl.

Reklam

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

Mustafa durmuş spekülasyonlara noktayı koydu : “algıyla değil, gerçeklerle konuşuyoruz; bursa çevre otoyolu ücretsiz kalacak”

İnegöl Gastronomi Festivali’nin İkinci Gününde Şeflerden Lezzet Şovu

İnegöl Gastronomi Festivali’nde Lezzet Şöleni: İnegöl Mutfağı Türkiye Vitrinine Çıktı

İnegöl’den Afrika’ya 7,4 milyon dolarlık enerji ihracatı

İHH Bursa şubesi’nden 5 bin çocuğa kırtasiye desteği

Weltew Home, 30. Yılında İnegöl Mobilyasını CIFF Şanghay’da Dünyayla Buluşturuyor

  • BIST 100

    14012,42%0,57
  • DOLAR

    48,38% 0,22
  • EURO

    56,12% -0,25
  • GRAM ALTIN

    6898,04% -0,74
  • Ç. ALTIN

    10908,86% -1,14