Zübeyde Hanım Caddesi’nde Yağmur Suyu Hatları Güçlendirildi
Zübeyde Hanım Caddesi’nde Yağmur Suyu Hatları Güçlendirildi
Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından sıcak asfalt yenileme çalışmalarının sürdüğü Zübeyde Hanım Caddesi’nde Nevşehir Belediyesi ekiplerince yağmur suyu hattı güçlendirme çalışması yapıldı.
Şehrin çeşitli noktalarında özellikle sağanak yağışlarda yollarda meydana gelen su birikintilerini ve su baskınlarını önlemek için kalıcı çözümler ortaya koyan Nevşehir Belediyesi, Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı altındaki üstgeçit ile Şifa Köprülü Kavşağı arasındaki yağmur suyu hattını güçlendirdi. Karayolları sorumluluk ağında bulunan yolun bu bölümünde daha önce 3 olan yağmur suyu menfezlerine ilave olarak 12 tane daha menfez yapan Nevşehir Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, 130 metre uzunluğunda 500’lük borularla yağmur suyu hattı oluşturdu.
15 Temmuz Mahallesi’nden Zübeyde Hanım Caddesi’ne uzanan ara sokaklarda yağmur suyu ızgaraları imalatı da gerçekleştiren belediye ekiplerinin bu çalışması ile özellikle sağanak yağışlarda Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki yolda su birikintileri ve su baskını riskleri önlenmiş olacak.
Nevşehir,Nevşehir Belediyesi
belediye365.com
Bursa Leylek Şenliği binlerce doğaseveri bir araya getirdi
İnegöl Orhaniye Mahallesi’nin Yeni Muhtarı Belli Oldu
İnegöl’ün Genç Voleybolcuları Şampiyonaya Çeyrek Finalde Veda Etti
İnegöl, Çocuk Odaklı Afet Yönetiminde Türkiye’ye Yol Gösteriyor
Saadet Partisine 1 ayda yüzlerce kişi katıldı
Büyükşehir’den gençlere üniversite yolunda sınav provası
-
BIST 100
17406,06%1
-
DOLAR
46,10% 0,02
-
EURO
53,24% 0,11
-
GRAM ALTIN
6420,75% 0,03
-
Ç. ALTIN
10336,05% 0,00

