YAŞAM 30.04.2022 16:48:00 0
İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Özbekistan’da 3. Oldu

İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Özbekistan’da 3. Oldu

Özbekistan’da düzenlenen Uluslararası Lazgi Dans Festivali’ne katılan İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, 30 ülke arasından 3’üncü olmayı başardı.

İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Özbekistan’da gerçekleştirilen Uluslararası Lazgi Dans Festivali’ne davet edildi. Türkiye’yi temsilen festivalde yerini alan İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, 30 ülke ile kıyasıya bir yarış geçirdi. Dansların yarıştığı festivali, ülkemizi temsil eden İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu derece ile tamamladı.

Xhiva şehrindeki festivalin final gecesinde; Özbekistan Kültür Bakanı Azadbeg Nazarbekov başta olmak üzere Harezm Bölge Valisi Farhod Ermanov ve Lazgi Dansları Derleyicisi Gavhai Matyakubova da hazır bulundu. İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, performansı ve sunduğu görsel şovlarla izleyenleri adeta büyüledi. 30 ülkenin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Lazgi Dans Festivali’nde, jüri değerlendirmesi sonucu İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu yarışmayı 3’üncülükle tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği Üye Buluşması Gerçekleştirildi

Büyükşehir'le Osmangazi'nin altyapısı güçleniyor

İnegöl Belediyesi’nden Elektronik Atık Toplama Yarışması

İnegöl Belediyesi’nden Afetlere Karşı Güçlü İletişim Hamlesi

Büyükşehir'den arıcılara kovan desteği

Kış Spor Okulları’nda eğlence ve spor bir arada

  • BIST 100

    17308,74%-0,13
  • DOLAR

    43,73% 0,07
  • EURO

    51,78% -0,12
  • GRAM ALTIN

    6928,52% -1,23
  • Ç. ALTIN

    11672,76% 0,00