GÜNDEM 6.06.2024 12:26:00 0
İnegöl Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

İnegöl Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

İnegöl Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Çarşamba günü yapıldı. 8 gündem ve 3 ilave gündem olmak üzere 11 konu görüşülerek karara bağlandı.

İnegöl Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Çarşamba günü yapıldı. 8 gündem ve 3 ilave gündem olmak üzere 11 konu görüşülerek karara bağlandı.

İnegöl Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı olan Çarşamba günü 14.30’da gerçekleştirildi. Başkanvekili Fevzi Dülger Başkanlığında toplanan meclis, 8 gündem ve 3 ilave gündem maddesini görüşerek karara bağladı.
 

Meclisin 6. Maddesinde bir önceki ay Saadet Partisi grubunun önerisiyle komisyona havale edilen Çamaşırlık Camii bölgesi trafik düzenlemesi değerlendirildi. Komisyonun gerekli değerlendirmeyi yaptığı, İnegöl Belediyesi’nin Trafik Master Planı çerçevesinde söz konusu bölgeyle ilgili de birtakım düzenlemeler olduğu ifade edildi. Bu kapsamda Trafik Master Planı çerçevesinde bölgenin daha kapsamlı şekilde değerlendirilmesi için UKOME’ye sevk edilmesinin uygun olacağına komisyonun oy birliği ile karar verdiği açıklandı. İlgili madde, meclis üyeleri tarafından da oy birliği ile kabul edildi.
 

SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ ÜYELERİ BELLİ OLDU
 

İlave gündem maddesi olarak meclise gelen konulardan biri ise Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyeliği oldu. 9. gündem maddesi olarak masaya yatırılan konuyla ilgili konuşan Başkanvekili Fevzi Dülger, “Birliklere üyeliklerle ilgili seçim sonrası ilk toplantıda görüşmüştük ve ilerleyen toplantılarda değerlendirileceğini Belediye Başkanımız ifade etmişti. Bugün önce üyelikle ilgili konuyu oylayacağız, ardından Belediye Başkanımız doğal üye onun haricinde 2 üyeyi ise kapalı oylama ile belirleyeceğiz” dedi. Yapılan oylamada Derya Uysal Tuncay ve Hatice Tuna Sağlıklı Kentler Birliği üyeliğine seçildi.

HİLMİYE’DE CADDE İSİM DEĞİŞİKLİĞİ KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ
 

İlave gündem maddelerinden biri de Hilmiye Mahallesinde cadde isim değişikliği oldu. Hilmiye Caddesi isminin 1969 doğumlu 69/4 tertip olarak Şırnak Silopi Hava İndirme Tugayı 1. Tabur 2. Bölük emrinde askerlik vazifesini yapmakta iken Şırnak Silopi Görümlü Köyü Kalender Tepesi mevkiinde terörist takibi sırasında mayına basması sonucu bu aziz vatan uğruna şehadet mertebesine ulaşan Ali Rıza Atalay’ın adının yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için Şehit Ali Rıza Atalay Caddesi olarak değiştirilmesi talebi değerlendirildi. Konu değerlendirilmesi için Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa Büyükşehir'den Bursaspor'a güçlü destek

İnegöl'de tarımın geleceği inşa ediliyor

'Kadın Sığınağı' oyunu İnegöl'de sanatseverlerle buluştu

Çocuklar İnegölspor Formasıyla Buluşuyor

İnegöl Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Spor Festivalinde Satranç Müsabakaları Nefes Kesti

  • BIST 100

    16345,82%-0,38
  • DOLAR

    43,59% 0,15
  • EURO

    51,56% 0,33
  • GRAM ALTIN

    6941,29% 3,11
  • Ç. ALTIN

    11654,37% 0,11