14.02.2023 14:38:00 0
İnegöl kırsalında depremzedeler için çalışmalar devam ediyor

İnegöl kırsalında depremzedeler için çalışmalar devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından ülke genelinde seferberlik ilan edilirken, İnegöl’ün kırsal mahallelerinde yardım kolilerinin yanı sıra yakacak odun ihtiyacının da karşılanması için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İnegöl merkezde depremzedeler için seferber olunurken, kırsal mahallelerde ise farklı çalışmalar gerçekleştirildi.

Dağ köylerinde yakacak odun ihtiyacı için birçok tır yola düşerken, Çitli Mahallesi sakinleri ise yardımlarını çeşitlendirdi.

Bu kapsamda mahalle sakinleri meydanda odunları ufalayarak çuvallara yerleştirdi. Daha sonra ise çuvallar tıra yerleştirilerek deprem bölgesine uğurlandı.

KADINLAR KÖY EKMEĞİ PİŞİRDİ
Öte yandan daha önce aynı mahallede kadınlar bir araya gelerek, 17 ocak yakmış ve burada köy ekmeği pişirerek depremzedelere ulaştırılması için İnegöl Belediyesi’ne teslim etmişti.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Başkan Bozbey: Paylaşma duygusunu artırıyoruz

Doğa Koleji, 27 Bin Öğrenciyi Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Buluşturdu

İnegöl Bursa yolunda Gölbaşı mevkiinde trafik kazası

Bursa İnegöl'de 76 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu

Başkan Bozbey'den sağlık çalışanlarına ziyaret

Büyükşehir personeline 'kaliteli uyku’ semineri

  • BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,20% -0,04
  • EURO

    50,58% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7092,76% -0,59
  • Ç. ALTIN

    11571,81% 0,00