BELEDİYE365 30.06.2023 15:31:36 0
KARTAL BELEDİYESİ’NİN KURBAN BAYRAMI MESAİSİ

KARTAL BELEDİYESİ’NİN KURBAN BAYRAMI MESAİSİ

KARTAL BELEDİYESİ’NİN KURBAN BAYRAMI MESAİSİ

KARTAL BELEDİYESİ’NİN KURBAN BAYRAMI MESAİSİ

Kartal Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için bayram süresince çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, yakınlarını kaybeden vatandaşların mezarlık ziyaretlerinde bulunması için bayramda ücretsiz ulaşım hizmeti verilirken, Temizlik ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de kurban kesim alanlarında vatandaşların yanında oldu.

Kartal Belediyesi tarafından her yıl vatandaşlara ücretsiz olarak tahsis edilen araçlarla yapılan mezarlık ziyaretleri, bu yıl da arife günü ile bayramın 1 ve 2’nci günü olmak üzere 3 gün boyunca yapıldı. 

27-28-29 Haziran tarihlerinde Kartallı vatandaşların mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirebilmek amacıyla düzenlenen ücretsiz seferler ile vatandaşlar sevdiklerinin ebedi istirahatgâhına ulaştırıldı.

Kartal Meydanı’nda yer alan Kartal Belediyesi Sahil Binası önünden hareket eden servisler ile Soğanlık, Yakacık, Ortadağ, Kurtköy, Yeni Şeyhli ve Osmangazi mezarlıklarına vatandaşların ulaşımı ücretsiz bir şekilde sağlandı.

Öte yandan, bayram boyunca; Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri kurban kesim alanlarında çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

"Bayram Boyunca Çalışmalarımıza Ara Vermedik"

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, bayram boyunca mesailerine devam eden tüm ekiplere teşekkür ederek; "Öncelikle tüm komşularımızın bayramını en samimi duygularımızla bir kez daha kutluyoruz. Kartal Belediyesi olarak bayram boyunca da vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Mezarlıklara ücretsiz ring seferlerimizin yanında, kurban kesim alanlarında hizmetlerimiz devam etti. Tüm çalışma arkadaşlarıma, özverili çalışmaları için teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.


İstanbul,Kartal Belediyesi
belediye365.com

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

AK Parti İnegöl Kadın Kolları’ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

İnegöl Belediyesi’nde Kadın Personele 8 Mart Sürprizi

İnegöl’de Ramazan Coşkusu Gece Gündüz Devam Ediyor

Kurra Hafız Ömer Faruk Mahmutoğlu Kurşunlu Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

İnegöl Kent Gönüllüleri’nden Babacan’a İl Olma Raporu ve Rozet Takdimi

İnegöl Saadet Partisi muhtarlarla iftarda buluştu

  • BIST 100

    15525,63%-1,13
  • DOLAR

    44,08% 0,04
  • EURO

    51,02% -0,33
  • GRAM ALTIN

    7236,43% -0,89
  • Ç. ALTIN

    11764,73% -1,49