GÜNDEM 12.06.2025 14:30:00 0
Yenişehir Havalimanı’na yeni ulaşım seferleri başlıyor

Yenişehir Havalimanı’na yeni ulaşım seferleri başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Havalimanı’na daha konforlu ve daha kolay ulaşımın sağlanması için Görükle, Terminal, Kent Meydanı, Arabayatağı ve Kestel gibi önemli noktalardan BBBUS otobüs seferlerini başlattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Havalimanı’na daha konforlu ve daha kolay ulaşımın sağlanması için Görükle, Terminal, Kent Meydanı, Arabayatağı ve Kestel gibi önemli noktalardan BBBUS otobüs seferlerini başlattı.

Bursa’da toplu taşımayı özendirmek amacıyla gece seferlerinden ‘gittiğin kadar öde’ uygulamasına ve yapay zeka çalışmalarına kadar çok sayıda yeniliği kente kazandıran Büyükşehir Belediyesi, ulaşımı daha kolay ve konforlu hale getirmek için yeni bir hizmeti daha devreye alıyor. Her gün toplu taşıma araçlarında yüz binlerce vatandaşı taşıyan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ, Yenişehir Havalimanı'na 12 Haziran Perşembe gününden itibaren BBBUS otobüs seferlerini başlattı. Yeni sefer hatları, Görükle-Terminal-Yenişehir Havalimanı ile Terminal-Kent Meydanı-Arabayatağı-Kestel-Yenişehir Havalimanı şeklinde olacak. Uygulamada, BursaKart kullanımı geçerli olmayacak. Bilet almak, sefer saatlerini öğrenmek ve detaylı bilgi için https://bus.burulas.com.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

Bursa’da daha kaliteli, konforlu ve güvenlik bir ulaşım sistemi için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Ulaşılabilir bir Bursa’ hedefi için yeni proje ve seferleri devreye aldıklarını belirtti. Yeni hatlarla birlikte hem kent içindeki hem de kent dışındaki yolcuların, Yenişehir Havalimanı'na konforlu bir şekilde ulaşabileceğini ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, “Hem günlük hem de turistik seyahatler için büyük kolaylık sağlayan bu hizmet, Bursa'nın ulaşım altyapısını daha da güçlendirecektir. Yenişehir Havalimanı’na yapılacak bu yeni ulaşım seferleri, Bursalılara ve şehri ziyaret eden misafirlere büyük bir kolaylık sunuyor. Ayıca bu çalışmalar, Yenişehir Havalimanı'nı canlandırmak ve aktif şekilde kullanılmasını sağlamak için de önemli" dedi.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Hafız Metin Çakar’dan Gönülleri Mest Eden Tilavet

AK Parti İnegöl Kadın Kolları’ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

İnegöl Belediyesi’nde Kadın Personele 8 Mart Sürprizi

İnegöl’de Ramazan Coşkusu Gece Gündüz Devam Ediyor

Kurra Hafız Ömer Faruk Mahmutoğlu Kurşunlu Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

İnegöl Kent Gönüllüleri’nden Babacan’a İl Olma Raporu ve Rozet Takdimi

  • BIST 100

    15932,78%2,12
  • DOLAR

    44,04% 0,03
  • EURO

    51,40% 0,20
  • GRAM ALTIN

    7342,26% 0,92
  • Ç. ALTIN

    11860,01% 0,91